چگونه کافه دار موفقی باشیم؟

چگونه کافه دار موفقی باشیم؟

افراد زیادی هستند که قصد راه اندازی رستوران یا کافه را دارند، به ویژه جوانان و افرادی که کافه ها را به عنوان پاتوق اصلی خودشان قرار می دهند حداقل یکبار به تاسیس کافه فکر کرده اند.

اولین قدم در تاسیس کافه و راه اندازی کافی شاپ بررسی بودجه و میزان سرمایه است.  با توجه به رشد چشمگیر قیمت ملک در تهران و شهرهای بزرگ باید از پس اجاره یا رهن یک ملک مناسب بربیایید، به طورمثال حداقل مبلغ  300میلیون تومان ودیعه و ماهیانه بین 4 تا 8 میلیون تومان بابت اجاره باید پرداخت گردد. بخش دیگری که هزینه بردار میباشد بخش خرید تجهیزات آشپزخانه است که با توجه به  قیمت تجهیزات آشپزخانه صنعتی کافه ها که اکثر آنها مانند لوازم آشپزخانه فست فود خارجی و وارداتی می باشند و نسبت به قیمت لوازم رستوران سنتی گران تر می باشند.

به همین منظور باید همه این عوامل قبل از شروع بررسی شود که با چه میزان سرمایه اولیه ای قصد راه اندازی داریم و آیا می توانیم تجهیزات مناسب با قیمت مناسب را تهیه کنیم؟ ازبحث مالی که خارج شویم بحث مکانی هم اهمیت خودش را دارد، اینکه ما در چه محلی کافه بزنیم، کنار کافه ما کافه های دیگری هست یا نه؟ کافه ما در جای شلوغی واقع شده یا جای خلوت؟ جوانان و دانشجویان و قشرکارمند به کافه ما دسترسی مناسب دارند یا کافه ما در جای مناسبی واقع نشده است؟

به طورکلی مکان یک کافه ، اینکه همجوار کدام مغازه ها یا مجتمع های تجاری یا مسکونی می باشد یا موسسات آموزشی در نزدیکی آن وجود دارد یا خیر در موفقیت کافه ما نقش به سزایی دارد. بحث بعدی بحث دکوراسیون و چیدمان کافه می باشد که حتما باید منحصر به فرد، جذاب، یا حتی ساده ولی خودمانی و دنج باشد، نورهای تند، موسیقی تند و گوشخراش، پرسنل ناوارد و نامناسب، برخوردهای غیرحرفه ای با مشتریان و قیمت های بالا و نامناسب باعث بیزاری و از دست دادن مشتریان می شود که همگی باید اجتناب گردد. در نظر بگیرید که تاسیس کافه در ابتدا شاید آسان به نظر بیاید اما تداوم کافه داری و حفظ مشتری مهم تر است، چه بسیار کافه هایی که به آسانی افتتاح می شوند و ظرف مدت کوتاهی هم با انبوه بدهی بسته می شوند، چرا که مدیر یا صاحب آن از اهمیت کار غافل شده و نظارت مناسبی روی آن ندارد. کافه داری باید به عنوان شغل اصلی انتخاب شود نه شغل دوم، چرا که مرتب نیاز به مدیریت و کنترل امور دارد و وقت و زمان زیادی نیاز دارد.

با توجه به اینکه تعطیلات زمان مناسبی برای استراحت وکافه گردی است برای قشری که در صنعت غذا کارمیکنند تعطیلات و ساعات پایانی شب زمان استراحت و تعطیلی نیست بلکه زمان کار و تلاش است و بهترین فرصت برای کسب سود فراوان و جذب حداکثری مشتری می باشد.

چهار نکته برای آغاز موفقیت در راه اندازی کافی شاپ:

– قبل از اقدام به تاسیس:

حتما بایک فرد دارای تجربه در زمینه کافه داری یا شرکت هایی که در زمینه مشاوره و راه اندازی رستوران کارمی کنند مشورت کنید و مشاوره بگیرید تا از میزان سرمایه لازم، تجهیزات مورد نیاز ، مکان مناسب و… مطلع شده و قبل از اقدام بتوانید بهترین ها را برگزینید.

– قبل از باز گشایی و افتتاح:

برای کافه تان بازاریابی کنید، تبلیغ کنید، در شبکه های اجتماعی صفحات مخصوص راه اندازی کنید و افراد بیشتری را از افتتاح کافه خود مطلع کنید.

– آیا آمادگی راه اندازی کافی شاپ را دارید؟

مطمئن شوید که انگیزه و انرژی لازم را دارید و در ادامه مسیر منصرف نمی شوید و برای شراکت و سرمایه گذاری از افراد مسئولیت پذیر و پرتلاش و با انگیزه استفاده کنید

– مشاوره و پاسخ به سوالات:

چنانچه نیاز به هرگونه مشاوره یا طرح سوال در این زمینه را داشتید یا در مرحله راه اندازی کافه خود می باشید می توانید با مشاوران ما در قسمت تماس با ما وبسایت ارتباط بگیرید و پرسش ها و مسائل خود را مطرح کنید تا با خیالی آسوده اقدام نمایید.

ویژگی های کافه دار موفق

برای پاسخ به سوال چگونه کافه دار موفقی باشیم؟ لازم است تا با ویژگی های کافه دار موفق آشنا شوید. برای موفقیت در این حوزه باید در طول مدت مدیریت کافی شاپ، اصولی رعایت کنید که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت. این اصول به طور مختصر شامل موارد زیر می باشد.

استفاده از برنامه منجسم

از اولین اقداماتی که در هنگام راه اندازی کافی شاپ باید انجام شود، ایجاد طرح کسب و کار و برنامه منظم می‌باشد. این برنامه باشد شامل: مشخص کردن راه های سودآوری، بررسی نیاز مشتری، بررسی رقبا، تحلیل بازار و برنامه های لازم جهت رشد کسب و کار باشد.

انتخاب محل مناسب

موقعیت مکانی مناسب برای تاسیس کافی شاپ، از مواردی است که می تواند به موفقیت شما در این شغل کمک کند. محل هایی با رفت و آمد زیاد می‌تواند انتخاب مناسبی برای ایجاد کافی شاپ باشد.

استخدام پرسنل مجرب

برای اینکه کافه دار موفقی بشوید، لازم است از پرسنل مجرب در این زمینه استفاده کرده تا کیفیت سرویس دهی کافی شاپ شما دوچندان بشود. همچنین استخدام حسابدار برای تخمین امور مالی، می‌تواند از ایجاد ضرر و شکست شما در این زمینه جلوگیری کند.

تهیه تجهیزات آشپزخانه و لوازم پذیرایی

استفاده از تجهیزات مناسب برای آشپزخانه رستوران و همچنین تهیه ی لوازم و تجهیزات سرو غذا می‌تواند به افزایش کیفیت غذا و دوچندان شدن رضاییت مشتری بی‌انجامد.

طراحی دکوراسیون مناسب

استفاده از طراحی مناسب در دکوراسیون، می‌تواند فضای دلنشین و چشم نوازی را برای مشتریان ایجاد کرده و افراد برای سرو غذا داخل کافی شاپ شما ترغیب شوند. دکوراسیون داخلی می‌تواند ساده اما زیبا بوده و هارمونی و هماهنگی در میان وسایل و فضای کافی شاپ حفظ شود.

ارائه سرویس دهی با کیفیت

سرویس دهی و طبخ غذا با کیفیت بالا در کافی شاپ، می‌تواند به میزان فروش شما افزوده و شما را به یک کافه دار موفق تبدیل کند. پس لازم است برای ارائه سرویس با کیفیت از پرسنل مجرب و حرفه ای و تجهیزات پیشرفته استفاده کنید.

سوالات متداول چگونه کافه دار موفقی باشیم؟
  1. قبل از تاسیس کافی شاپ چه اقداماتی لازم است؟
    مشورت با افراد باتجربه و مشاورین کسب و کار، بررسی سرمایه لازم، تجهیزات مورد نیاز ، مکان مناسب وغیره از اقدامات قبل تاسیس کافی شاپ می باشد.
  1. سرویس دهی با کیفیت چه مزایایی دارد؟
    سرویس دهی و طبخ غذا با کیفیت بالا در کافی شاپ، می‌تواند به میزان فروش شما کمک کند.
  1. مکان کافی شاپ چه تاثیری در موفقیت یک کافه دار دارد؟
    موقعیت مکانی مناسب برای تاسیس کافی شاپ، تاثیر مستقیمی بر میزان فروش کافی شاپ دارد.
5/5 - (2 امتیاز)

1 دیدگاه در “چگونه کافه دار موفقی باشیم؟

  1. کافه دار گفت:

    با تجهیزات کافه با کیفیت باشند و اگر پرسنل حرفه ای کافه زن داشته باشید می توانید کافه دار موفقی باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − سه =

Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest linkedin
فروشگاه
وبلاگ